VESTI FK Čukarički

Čukarički u Stanišićima na mini pripremama--

Čukarički u Stanišićima na mini pripremama

 

Fudbaleri i stručni štab Čukaričkog otputovali su danas na mini pripreme u etno selo Stanišići kod Bjeljine u Bosni i Hercegovini, gde će ostati do petka 6. oktobra. 

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović iskoristiće naredna tri dana da u novom okruženju uigra i podiže fizičku spremu ekipe za nastavak prvenstva posle reprezentativne pauze. 

Ekipa će trenirati dva puta dnevno, a prijateljska utakmica je planirana po povratku u Beograd u subotu 7. oktobra protiv Rada od 15 časova na Banjici. 

Na put zbog reprezentativnih obaveza nisu krenuli Miroslav Bogosavac i Petar Mićin koji su deo mlade fudbalske reprezentacije, a ostali prvotimci sem teško povređenog Ognjena Mudrinskog zauzeli su svoje mesto u autobusu Čukaričkog. 

Klub sa Banovog brda je posle 12 kola domaćeg prvenstva na sedmom mestu sa 20 bodova, a u sledećem kolu 14. oktobra dočekuje Javor. Na poslednjem meču odigranom pre dva dana protiv Partizana tešku povredu je pretrpeo iskusni špic igrač Mudrinski koji je operisan i predstoji mu duži opravak, a Lalatović se našao pred novim problemom jer je ostao bez jedinog iskusnog najisturenijeg fudbalera. 

Želimo ekipi uspešan rad i prijatan boravak u Stanišićima. 

Komentari (0)

Napiši Komentar