VESTI FK Čukarički

Čukarički u prijateljskom meču protiv grčkog Karaiskakisa odigrao nerešeno na Zlatiboru--

Čukarički u prijateljskom meču protiv grčkog Karaiskakisa odigrao nerešeno na Zlatiboru

Čukarički – Karaiskakis 0:0

Stadion hotela Palisad. Gledalaca: 20. Sudija: Predrag Simić.

ČUKARIČKI: Petrović (od 46. Belić), Radojičić, Šapić (od 46. Baić), Kovačević, Roganović (od 46. U. Miladinović), Ergelaš, I. Miladinović, Braunović, Čolić, Čolović, Rakonjac (od 46. Spasojević).

KARAISKAKIS: Huanderson, Tambas, Bekatoros, Vaniperen, Kligopulos, Vafiadis, Nazim, Korelas, Pedro Henrike, Donaldoni (od 46. Dermicakis), Stamatis.

Čukarički je poslednjeg dana boravka na mini pripremama na Zlatiboru odigrao prijateljski meč protiv člana druge lige Grčke, Karaiskakisa, u ovom susretu mreže su ostale netaknute – 0:0.

Odmorio je stručni štab Čukaričkog većinu nosilaca igre, pa su van protokola bili Docić, Kajević, Jovanović, kao i rekovalescenti Puškarić, Stevanović, Tošić, Mijailović i Kovač. Prvu priliku na meču imao je Čukarički, u 11. minutu odlični Roganović je centrirao sa leve strane, ali je Čolić sa desetak metara šutirao preko gola Grka.

Sedam minuta kasnije ponovo je Roganović započeo akciju, brzo je izveo slobodan udarac, prebacio je poslednju liniju rivala, a Rakonjac je potom sa 16 metara šutirao pored gola. U 25. minutu sjajna akcija momaka iz omladinskog pogona belo-crnih, Igor Miladinović je odlično uposlio Braunovića, koji je iskosa sa leve strane šutirao, ali pravo u golmana grčkog tima.

Pred kraj prvog poluvremena još nekoliko uzbuđenja, najpre je Igor Miladinović imao možda i najbolju priliku na meču, ali je i on šutirao u protivničkog golmana. U 41. minutu Donaldoni je po prvi put umakao Šapiću, šutirao je iskosa sa desne strane, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

Oba trenera su potom načinila po nekoliko izmena, Saša Ilić je morao i da improvizuje, pa je na mesto levog beka poslao Ergelaša, na desnog Čolića, dok je Radojičića vratio na mesto štopera, a u špicu su bila dvojica novih igrača, Spasojević i Baić.

Imali su Brđani loptu u nogama, bili su nešto konkretniji, a do prilike su došli u 53. minutu, kad je Čolović mogao da šutira i iz prve, oklevao je, ali je ipak uspeo da uputi potom udarac iz nešto teže pozicije, lopta je otišla pored gola Karaiskakisa. Grci su uglavnom pretili iz kontre i iz prekida, ali je do kraja meča odbrana Brđana bila besprekorna.

Komentari (0)

Napiši Komentar