VESTI FK Čukarički

Čukarički u prijateljskom meču bolji od Kolubare, dva gola Marka Šarića-MarkoŠarić,KostaAleksić-

Čukarički u prijateljskom meču bolji od Kolubare, dva gola Marka Šarića

Kolubara – Čukarički 1:4 (1:4)

Stadion: Kolubare u Lazarevcu: Gledalaca 50. Sudija: Ivan Gospavić(Lazarevac). Strelci: Čadikovski u 35. za Kolubaru, a Šarić u 10. i 16. Vidosavljević u 27, Mićin u 41. minutu za Čukarički.

KOLUBARA: Kovačević, Petković, Mihailović, Jeličić, Pantić, Zolnajić, Osman, Pavlović, Čadikovski, Ratković, Lazić. Igrali su još: Tanasijević, Nenadović, Jovanović, Močić, Stojanović, Đ.Vasić, A.Vasić, Savić, Knežević, Pokrajac.

ČUKARIČKI: Belić, Veličković, Ostojić, Kamenović, Đorđević, Nikčević, Mićin, Aleksić, Vidosavljević, Šarić, Lukić. Igrali su još: Mink, Šošević, Luković, Cvetković, Opuki.

U duelu kombinovanog tima Čukaričkog i lazarevačkog prvoligašа Колубаре viđen je dopadljiv fudbal sa dosta osmišljenih akcija. Gosti su preko raspoloženog Šarića brzo stekli dva gola prednosti, kod oba gola asistent je bio Aleksić. Jedini pogodak domaćini su postigli preko iskusnog Čadikovskog koga je idealno uposlio Pantić, a on rutinski matirao Belića. Konačan rezultat postavio je Petar Mićin u 41. minutu preciznim udarcem sa 30 metara. U drugom delu dosta viđena je borba na sredini terena sa malo izglednih prilika.

Komentari (0)

Napiši Komentar