VESTI FK Čukarički

Čukarički u 90. minutu ispustio pobedu u Bačkoj Palanci-MarkoDocić-

Čukarički u 90. minutu ispustio pobedu u Bačkoj Palanci

OFK Bačka – Čukarički 1:1 (0:0)

Strelci: 0:1 – Docić u 80, 1:1 – Mićić u 90. minutu.

Stadion: “Slavko Maletin Vava”. Gledalaca: 2.500. Sudija: Petar Piper. Pomoćnici: Dragan Blagojević i Goran Stanojević. Žuti kartoni: Bajić, Đorić (OFK Bačka), Đorđević, Tedić (Čukarički).

OFK BAČKA: Zogović, Bjeloš, Ilić, Mladenović, Bajić (od 65. Šubert), Grabež, Gavrić, Đorić, M. Pantić (od 57. Radinović), Makarić (od 79. Spremo), Mićić.

ČUKARIČKI: N. Stevanović, M. Stevanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Đorđević, Docić, Ovusu, Kiso (od 46. Stojanović), Birmančević (od 72. Zorić), Mudrinski (od 77. Tedić).

Imao je Čukarički tri boda u džepu, ali se iz Bačke Palanke vratio sa jednim. Brđani su bili bolji rival, tri puta su pogađali okvir gola rivala, napokon postigli gol u 80. minutu, ali je OFK Bačka uspela da izjednači u finišu.

Na početku meča nije bilo mnogo uzbuđenja, igralo se uglavnom na sredini terena. Prvi pokušaj imali su domaći, preko Nemanje Ilića glavom, šutirao je pored gola, nije bilo opasnosti po Čukarički.

Odličnu priliku u 15. minutu imao je Mudrinski, ali mu je šut sa pet metara odbranio Zogović. Minut kasnije, ponovo je probao Mudrinski, ovoga puta je šutirao sa 25 metara, ali je Zogović uz malo poteškoća još jednom odbranio svoj gol.

U 20. minutu Docić je pokušao direktno iz slobodnog udarca, iskosa sa desne strane, gotovo do aut linije, šutirao je direktno u gol, ali je Zogović prebacio loptu u korner. Sjajnu priliku imala je OFK Bačka u 23. minutu, bio je to zicer za Makarića, izašao je “oči u oči” sa golmanom Čukaričkog, ali je Nemanja Stevanović fantastično odbranio.

Na novu šansu čekalo se do 41. minuta, bio je to odličan napad Čukaričkog po desnoj strani, centrirao je Ovusu, a Mudrinski šutirao glavom sa deset metara, lopta je otišla za malo pored gola. Odmah potom prilika za domaće, no Makarić je glavom šutirao pravo u golmana Stevanovića.

Na startu drugog poluvremenapo jedna odlična prilika na obe strane, najpre u 49. minutu za Mudrinskog, koji je primio loptu na 12 metara od gola, potom odlično šutirao, ali je Zogović vrhovima prstiju odbranio. Na loptu je potom natrčao Ovusu, ali je i njegov udarac završio na stativi.

Samo minut kasnije sa 18 metara šutirao je Gavrić, lopta je prohujala pored leve stative Stevanovićevog gola. U 55. minutu gruba greška domaćih, sevnula je kontra Čukaričkog, koju je udarcem sa 20 metara završio Birmančević, no lopta je pogodila prečku. U 80. Minutu Čukarički je poveo. Miladin Stevanović je odlično centrirao sa ivice šesnaesterca, a Docić je glavom napokon savladao Zogovića.

Dobru priliku imala je Bačka u 86. minutu, Gavrić je izveo slobodan udarac sa 20 metara, ali je šutirao preko gola. Ipak, domaći su uspeli da izjednače u finišu, posle prelepog gola Mićića, Stevanović je u toj situaciji bio nemoćan. Poslednju priliku na meču imao je Miladin Stevanović u drugom minutu nadoknade, ali je posle ubacivanja Docića iz kornera glavom šutirao pored gola Bačke.

Komentari (0)

Napiši Komentar