VESTI FK Čukarički

Čukarički stigao na Zlatibor, majstorije Saše Ilića i Milorada Pekovića na treningu--

Čukarički stigao na Zlatibor, majstorije Saše Ilića i Milorada Pekovića na treningu

 Ekspedicija Čukaričkog stigla je na mini pripreme na Zlatibor. Na srpskoj planinskoj lepotici belo-crni će boraviti do subote, kad će odigrati i prijateljski meč protiv grčkog drugoligaša Karaiskakisa.

Na put je krenulo 24 igrača, među njima je i petorica omladinaca: Nemanja Belić, Đorđe Petrović, Lazar Kaličanin, Darko Puškarić, Stefan Šapić, Miladin Stevanović, Stefan Radojičić, Nemanja Tošić, Bojan Roganović, Bojan Kovačević, Asmir Kajević, Stefan Čolović, Marko Docić, Srđan Mijailović, Stefan Kovač, Mitar Ergelaš, Nikola Čolić, Vukašin Braunović, Uroš Miladinović, Igor Miladinović, Đorđe Jovanović, Marko Rakonjac, Mihajlo Spasojević i Mihajlo Baić.

U večernjim satima na terenima hotela „Palisad“ Brđani su odradili i prvi trening. I on je bio vrlo zanimljiv, posebno zbog činjenice da je u „ševi“ učestvovao i šef struke Saša Ilić, koji je u nekoliko navrata morao da bude i „u krugu“, a potom je on zajedno sa pomoćnikom Miloradom Pekovićem u igri na dva gola po ko zna koji put pokazao i zavidno fudbalsko umeće. Doduše, njegova ekipa je na kraju, posle izvođenja jedanaesteraca poražena, pobedonosni gol za „zelene“ postigao je Stefan Čolović. Inače, sudija na ovom meču bio je fizioterapeut Branislav Đukić, koji je posao odradio za čisti desetku!

Komentari (0)

Napiši Komentar