VESTI FK Čukarički

Čukarički sezonu završio porazom od Vojvodine-LazarZličić,SlobodanTedić,LazarArsić-

Čukarički sezonu završio porazom od Vojvodine

Fudbaleri Čukaričkog ubedljivo su poraženi od ekipe Vojvodine u poslednjem, 37. kolu, Super lige Srbije rezultatom 6:1 (3:1).

Junak trijumfa gostiju bio je kamerunski napadač Eze koji je postigao četiri gola, dok su po jedan upisali Lazar Zličić i Lazar Antić. Gol za Čukarički, i to prvi profesionalni, postigao je mladi Slobodan Tedić u 26. minutu.

Čukarički je sezonu završio na 6. mestu sa 32 boda i sledeće sezone neće igrati u Evropi.

Loše je Čukarički ušao u ovaj meč i gosti su već posle 20 minuta vodili sa 2:0. Najpre je Zličić pogodio posle asistencije Lazarevića u 11. minutu, kada je ostao sam na levoj strani i nije mu bilo teško da matira Belića. Zatim je Puškarići u 20. minutu oborio Arsića u kaznenom prostoru, a Eze je minut kasnije bio precizan za 2:0.

Samo dva minuta pre toga Čuka je mogla do izjednačenja kada je Saničanin izbacio loptu ispred Tedića. Ovusu je sjajno probio po levoj strani i centrirao u peterac. Ono što Tediću nije uspelo u 21. jeste u 26. minutu. Odlično se snašao u trenutku kada je Beleaković probio po desnoj strani, utrčao ispred njega, pokupio loptu i atraktivno je spakovao u mrežu mladog Ilića. Bio je to prvi profesionalni gol mladog napadača Čuke koji se ovog proleća priključio prvom timu i redova omladinaca.

Čuka je na krilima Tedićevog gola krenula i po drugi. Drinčić je u 28. minutu zamalo bio precizan iz slobodnog udarca. Gol u mreži Vojvodine nije viđen, ali jeste treći u Belićevoj. Eze je napravio u 32. minutu pravi dar-mar u odbrani Čuke i rutinski pogodio za 3:1.

Tedić, koji je bio možda i najagilniji u prvom poluvremenu, je u 40. minutu došao do jedne lopte, ali mu je udarac sa 22 metra odbranio Ilić. Zatim je viđena i jedna gužva u kaznenom prostoru Voše u 44. minutu, posle kornera Drinčića međutim, odbrana gostiju je otklonila opasnost.

Tamo gde je stao u prvom poluvremenu, Eze je nastavio u drugom. Vojvodina je za sedam minuta dala gol, a upravo je napadač iz Nigerije bio strelac u 50. i 52. minutu. Doduše, kod svog trećeg gola na meču samo je ubacio loptu u gol posle nespretne intervencije Bogosavca.

Usledio je period igre između dva gola, a prvu polupriliku u nastavku imala je Čuka. Docić je šutirao u 69. minutu, ali je izblokiran. Loše veće našeg tima kaznio je i Lazar Arsić u 77. minutu. Iskoristio je nespretnost i neodlučnost Pušakriča i Belića, uzeo je loptu u kaznenom prostoru i ''provukao'' je pored čuvara mreće Čuke.

Trener Vojvodine Aleksandar Veselinović je, u međuvremenu, izvršio dve izmene i dao je priliku mladim igračima, dok su u redovima Čuke šansu sa klupe u drugom poluvremenu dobili Stevanović, Fofana i Milojević.

Čukarički - Vojvodina 1:6 (1:3)
(Tedić 26 - Zličić 11, Eze 21, 32, 50, 52, 78)

Čukarički: Belić, Veličković, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Drinčić, Docić, Bojić, Belaković (Stevanović 46) Ovusu (Milojević 55), Tedić (Fofana 55)

Vojvodina: Ilić, Lazarević, Veselinović, Saničanin, Antić, Putničanin, Mesarović (Nešković 63), Zličić (Mandić 78), Avramovski, Arsić, Eze (Gajić 82).

Komentari (1)

  • Bojana
    Miletu za trenera prvog tima!

Napiši Komentar