VESTI FK Čukarički

ČUKARIČKI-RADNIK 1:2 (0:2)--

ČUKARIČKI-RADNIK 1:2 (0:2)

 

 

Čukarički je u devetom kolu Superlige Srbije poražen od Radnika iz Surdulice sa 2:1. Gosti su na Banovom brdu poveli autogolom našeg štopera Borisa Kopitovića u 12. minutu i duplirali prednost pogotkom Mićića u 42, a strelac jedinog gola za domaćina bio je Darko Puškarić u 77. 

"Prvo poluvreme iz dva šuta ka našem golu dali su golove. Najviše sam se plašio tog prekida, jer imaju jako dobre skakače, mislim na Mićića i Bulatovića. Bezveze izgubimo loptu, napravimo faul i onda se uvučemo umesto da držimo liniju do pravca živog zida. Bulatović skoči pogodi Kopitovića, lopta promeni pravac i primimo gol. Onda gađamo prečku, promašujemo penal i imamo još jednu stopostonu šansu gde smo razbranili njihovog golmana. Međutim, posle toga iz naše kontre i nediscipline mojih veznih igrača Mićić, koji još ne igra na nivou na kom može, uspe da prođe da ga moji igrači ne isprate i pogodi za dva nula . Fenomenalan rezultat za Surdulicu u poluvremenu. U drugom delu sve vreme se utakmica igrala na 30 metara od njihovog gola. Branili su se i uopšte nisu ugrožavali naš gol, a mi smo stvarali šanse. Oni su vadili loptu sa linije baš kad je Mićin naš ušao nismo uspeli da damo gol. Postigli smo taj jedan iz prekida, jer smo na tome radili. Mislim da su oni tako primili gol i protiv Niša. Ako se lopta prebaci Bulatoviću koji je njihov glavni skakač jednostavno njihova odbrana tu malo zaspi, jer oni svi očekuju da je on skine. Prvi centaršut kad smo prebacili Bulatovića, mi smo postigli pogodak. Kad ne iskorisitte tolike šanse, a iz bukvalno tri šuta primiš dva gola onda i izgubiš utakmicu. Čestitam Kruniću, oni su imali svoje opredeljenje i sproveli ga u delo. Nismo dali gol primili smo naivno, ali moramo da se okrećemo sledećoj utakmici, a to je protiv Bačke u Bačkoj Palanci", rekao je posle utakmice šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović. 

Šef stručnog štaba Radnika Simo Krunić je čestitao svojim igračima zalaganje i pobedu. "U suštini nismo gledali da pobedimo, treba biti realan bili bismo prezadovoljni bodom. Imali smo 2:0 odličan rezultat, ali i opasan. Odlučili da se povučemo razmišljajući da malo koja ekipa može da nam da tri gola".

Sastavi 

Čukarički: Kirovski, Mudrinski, Drinčić, Bojić (Mićin 46.), Kajević, Kopitović, Zorić (Milojević 46.) , Ovusu (Docić 67.), Puškarić, Jovanović i Bogosavac. 

Radnik: Čančarević, Bulatović, Ivanović, Pantelić, Kyeremeh, Radović (Stanković 86.), Pavlović, Mićić (Mirosavljević 58.), Mijić, Tanasin i Zlatanović (Purović 67.). 

Čukarički je sedmi na tabeli sa 13 bodova, a u sledećem - desetom kolu gostuje Bačkoj 17. septembra od 16 časova. 

Komentari (0)

Napiši Komentar