VESTI FK Čukarički

ČUKARIČKI - RADNIČKI 0:0--

ČUKARIČKI - RADNIČKI 0:0

Fudbaleri Čularickog i Radničkog iz Niša igrali su nerešeno bez golova u šestom kolu Super lige Srbije. 

Čukarički je tokom celog prvog poluvremena imao inicijativu, ali ekipa Nenada Lalatovića nije uspela da zatrese mrežu Nišlija. 

"Brdjani" su imali dve solidne prilike, a najbolju Asmir Kajević u 13. minutu. Prvo je Ožegović posle proigravanja Nemanje Obradovića s desne strane šutirao sa pet metara, ali je njegov pokušaj na gol liniji izblokirao Nikola Kovačević, da bi potom Kajević natrčao na loptu i ponovo pogodio defanzivca Radničkog. 

I pored potpune inicijative, Čukarički nije uspeo da dodje do prednosti, a novu dobru priliku imali su u 35. minutu, ali je ovaj put dobro na gol liniji intervenisao golman Mladen Živković. 

Drugo poluvreme nije donelo mnogo uzbudjenja, a jedino vredno pomena su pokušaji Nikole Drinčića iz daljine, kao i šut Marka Golubovića sa oko 18 metara u 55. minutu kada je naš golman AleksandAr Kirovski odlično reagovao. 

U 88. minutu "Brdjani" su imali dobru priliku posle centaršuta Đorđa Djurića s desne strane, ali je pokušaj Ožegovića glavom sa oko tri metra odbranio Živković. 

Naš tim je posle šest utakmica na devetom mestu sa sedam bodova. 

Čukarički: Kirovski, Drinčić, Bojić (od 80. Milojević), Kajević, Zorić (od 74. I. Jovanović), Obradović, Puškarić, P.Jovanović (od 66. Mudrinski), Bogosavac, Đurić, Ožegović.

Radnički: Živković, Tomić, Slaviša Stojanović, Arsić, Aksentijević, Kovačević (od 55. Petrović), Subić, Jovanović, Pavkov, Simunović, Golubović (od 70. Saša Stojanović).

Gledalaca: 600 

 

Komentari (0)

Napiši Komentar