VESTI FK Čukarički

ČUKARIČKI - RAD 3:0-MarkoDocić,PetarBojić,NemanjaMilojević-

ČUKARIČKI - RAD 3:0

Fudbaleri Čukaričkog 2017. godinu završili su trijumfalno, pošto su na Banovom brdu sa 3:0 pobedili Rad u 22. kolu Superlige Srbije. Golove za naš tim postigli su Petar Bojić u šestom, Nemanja Milojević u 36. i Marko Docić i 72. minutu iz jedanaesterca. 

"Brdjani" na zimsku pauze odlaze na visokoj poziciji u domaćem prvenstvu, odnosno petom mestu sa 38 bodova. 

Super liga Srbije nastaviće se 17. februara, a Čukarički će na Banovom brdu dočekati Mačvu. 

Utakmica na Banovom brdu počela je u jakom i brzom ritmu, a Čukarički je poveo u šestom minutu iz prve prilike. Nemanja Milojević centrirao je s leve strane i u petercu pronašao Bojića koji je loptu prosledio u mrežu Rada. 

Čukarički je i posle vodećeg gola nastavio da pritiska rivala, a u 20. minutu imao je priliku da povisi na 2:0, ali je Boris Kopitović nakon kornera Marka Docića s levog boka pogodio raklje. 

Rad je svoju priliku čekao iz kontranapada, čak je nekoliko puta pose solidnih akcija bio u dobroj situaciji da dodje do izjednačenja, ali je obrdana našeg tima u presudnim situacijama odlično reagovala i sprečila "gradjevinare" da ozbiljnije ugroze gol Nemanje Belića. 

Ekipa Nenada Lalatovića je u 34. minutu dvaputa ozbiljno pripretila Darku Dejanoviću. Prvo je Samjuel Ovusu nakon odlične kombinacije izašao sam ispred Dejanovića, alije golman Rada odbranio njegov šut, da bi se u nastavku akcije oprobao i Milojević sa oko 18 metara, medjutim, Dejanović je još jednom odbranio svoj gol. 

Dva minuta kasnije odbrana Rada još jednom je kapitulirala. Ovaj put Bojić je asistirao Milojeviću koji je takodje iz peterca savladao Dejanovića i to nakon centaršuta s desne strane. 

Na početku drugog poluvremena, odnosno u 48. minutu Čukarički je imao odličnu priliku da dodje i do trećeg gola. Nikola Drinčić snažno je šutirao iz slobodnog udarca sa oko 25 metara, Dejanović je uspeo samo da odbije loptu u petercu do Darka Puškarića, ali naš defanzivac nije uspeo da savalda golmana Rada iz solidne situacije. 

Čukarički je u 72. minutu rešio pitanje pobednika i to iz ponovljenog jedanaesterca koji je realizovo Docić. Prethodno Dejanović je odbranio penal Nemanji Milojeviću, ali je sudija Majo Vujović pokazao da se najstroža kazna ponovi, pošto je golman Rada napustio gol-liniju. 

Tim Nenada Lalatovića utakmicu je potom u laganom ritmu priveo kraju. Čukarički: Belić, Docić (72. minut), Drinčić, Bojić (6. minut (od 77. S. Jovanović), Kopitović, Mićin (od 72. Adamović), Ovusu (od 77. Zorić), Milojević (36. minut), Puškarić, P. Jovanović, Bogosavac. 

Rad: Dejanović, Stojanović (od 65. Marinković), Guzina (od 65. Milošev), Denić, Mladenović, Petrović, Tanasijević (od 82. Parađina), Šipčić, Vico, Lukić, Ljubinković. 

Komentari (0)

Napiši Komentar