VESTI FK Čukarički

Čukarički potpisao ugovor sa Srednjom medicinskom školom „Viva“--

Čukarički potpisao ugovor sa Srednjom medicinskom školom „Viva“

Fudbalski klub Čukarički potpisao je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Srednjom medicinskom školom „Viva“. Saradnja podrazumeva razmenu iskustava, edukaciju, stručnu praksu i savremene oblike i metode prenošenja i sticanja znanja polaznicima Škole iz redova Čukaričkog. Klub će, između ostalog, Školi omogućiti korišćenje trenažne baze kluba i raspoloživih objekata i prostorija za izviđenje praktične nastave učenika.

- Obrazovanje je jedna od najbitnijih stavki u razvoju dece, pa zbog toga i mi u Čukaričkom vodimo računa o ovom izuzetno bitnom segmentu života. Još pre potpisa ovog ugovora nekoliko dečaka iz naše Omladinske škole je bilo u Srednjoj medicinskoj školi „Viva“, sada će ta saradnja biti podignuta na viši nivo, na obostrano zadovoljstvo. Ovaj sporazum će olakšati proces obrazovanja naših fudbalera, biće od koristi i njihovim roditeljima, naravno i svima nama u klubu – kazao je direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Mladi fudbaleri Čukaričkog imaće priliku da se obrazuju u pomenutoj Školi, na smeru fizioterapeutski tehničar.

- Saradnju koju smo imali od ranije, sada smo samo formalizovali ovim sporazumom. Čukarički i direktor kluba Vladimir Matijašević shvatili su potrebu za obrazovanjem svojih fudbalera, koji na taj način postaju kompletnije ličnosti. Već imamo 11 upisanih fudbalera Čukaričkog, a ima još zainteresovanih momaka na smeru fizioterapeut. Ovaj klub stipendira svoje igrače koji imaju status reprezentativaca, a na ovaj način dobiće i dodatne mogućnosti – nije krio zadvoljstvo direktor Škole Marko Kimi Milić.

Komentari (0)

Napiši Komentar