VESTI FK Čukarički

Čukarički poražen u Humskoj od Partizana-NemanjaBelaković-

Čukarički poražen u Humskoj od Partizana

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su u Humskoj od Partizana, u drugoj utakmici plej-ofa Super lige Srbije, rezultatom 2:1 (1:0).

Strelac za naš tim bio je Nemanja Belaković u 46. minutu, dok je oba gola za Partizan delo Zorana Tošića u 18. i 81. minutu.

Bio je ovo drugi meč ova dva rivala, pošto su se prethodno u sredu sastali u okviru polufinala Kupa Srbije. Čuka je na ovoj utakmici bila lišena pomoći suspendovanih Borisa Kopitovića i Darka Puškarića, a štopera je morao da igra desni bek Miladin Stevanović.

Partizan je bolje ušao u meč i poveo je već u 18. minutu. Drinčić se okliznuo i omogućio Zdjelaru da mu ukrade loptu i proigra Ožegovića. Ovaj je istu prosledio do Tošića koji je uz pomoć stative matirao Belića. Prethodno se Mudrinski neočekivano našao u prilici posle jedne odbijene lopte u 13. minutu, ali je Jevtović pravovremeno reagovao.

Domaći tim je posle gola nastavio sa atacima ka golu Belića koji je najpre imao sreće u 24. minutu kada se lopta od Pantića bukvalno odbila njemu u ruke, a zatim je dobro i intervenisao pet minuta kasnije. Tada je odbranio šut Ivanovića.

Čukarički je u finišu prvog poluvremena imao dve prilike za poravnanje rezultata. U 39. Mitrović umalo nije postigao autogol, da bi u 45. Docić promašio loptu na dva metra od gola Stojkovića.

Ono što nije uspelo u finišu prvog, jeste na početku drugog poluvremena. Samo što se krenulo sa centra - Čukarički je izjednačio. Zdjelar je pokušao da vrati loptu pozadi, ali je servirao zicer Belakoviću koji je hladnokrvno matirao Stojkovića.

Gol je proslavio sa trenerom Nenadom Lalatovićem koji je u pauzi ubacio Luku Stojanovića i Asmira Kajevića umesto Ognjena Mudrinskog i Samjuela Ovusua.

Partizan je imao sjajnu priliku u 52. minutu da ponovo povede. Ožegović je bio ''na lopti'' koju je Drinčić izbacio u korner i spasio siguran gol. Zatim je Pantić u 56. šutirao pored gola, kao i Tošić dva minuta kasnije iz slobodnog udarca.

Trener Partizana Miroslav Đukić je izvršio dve izmene u tom trenutku, a umesto Zdjelara i Ožegovića u igri su bili Ilić i Tavamba. Zatim je u 74. minutu morao da izvrši i onu prinudnu. Jevtović je povredio svog golmana Stojkovića i u igru je morao Jovičić.

Partizan je u 79. minutu imao sjajnu priliku preko Antonova koji je izblokiran, a dva minuta kasnije rezultat na semaforu se promenio. Tavamba se dobro zagradio, ostavio loptu za Tošića, a ovaj preciznim šutem još jednom matirao Belića. Čuvar mreže Čuke sjajno se istakao u finišu meča kada je u 88. i 90. minutu odbranio dve dobre prilike Ivanovića.

Čukarički je trenutno na šestoj pozicijis a 26 bodova, dva manje od četvrtoplasiranog Radničkog i pet od trećeplasiranog Spartaka. U narednom kolu naši tim gostuje Crvenoj zvezdi u sredu od 18.00 časova.

PARTIZAN - ČUKARIČKI 2:1 (1:0)
(Tošić 18, 81 - Belaković 46)

Partizan: Stojković (Jovičić 74), Nemanja R. Miletić, Mitrović, Marković, Antonov, Zdjelar (Ilić 66), Jevtović, Tošić, Pantić, Ivanović, Ožegović (Tavamba 70).

Čukarički: Belić, Veličković, Stevanović, Đurić, Bogosavac, Drinčić, Docić (Tedić 80), Bojić, Belaković, Ovusu (Stojanović 46), Mudrinski (Kajević 46).

Komentari (0)

Napiši Komentar