VESTI FK Čukarički

Čukarički pobedio rusku ekipu Tosno 3:1 (3:0) u drugoj kontrolnoj na pripremama u Sloveniji-PetarBojić-

Čukarički pobedio rusku ekipu Tosno 3:1 (3:0) u drugoj kontrolnoj na pripremama u Sloveniji

U drugoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji, Čukarički je pobedio ruskog prvoligaša Tosno, istu ekipu koja je nekoliko dana ranije sa 1:0 savladala Dinamo iz Zagreba. 

Već u 4. minutu Brđani su stigli do prednosti na terenu Slatine preko Obradovića, a na centaršut Bogosavca sa leve strane. Konstantan presing na polovini ruskog tima urodio je plodom opet u 17. minutu. Posle kornera, loptu je prihvatio Bojić, kapiten Čukaričkog snažno je šutirao, a golman Oparin posle greške samo je prosledio loptu u mrežu – 2:0. U 28. minutu Čukarički je stigao i do trećeg gola, asistent Radonjić, realizator Obradović. 

Pred kraj prvog dela igre imali su igrači Tosna priliku da smanje rezultat, ali je Roha promašio sa bele tačke. Posle toga usledila je kontra Brđana, ipak ovoga puta Obradović je bio neprecizan. Ruski tim smanjio je prednost već u 49. minutu, na jednu odbijenu loptu naleteo je Markov i sproveo je u mrežu za 3:1. 

Sredinom drugog poluvremena, Nenad Lalatović izveo je sa terena Lagatora, a šansu je dobio iskusni Nikola Drinčić koji se oporavio od povrede. Nešto kasnije iz igre je izašao Radonjić dok je na teren ušao Saša Jovanović.

SUDIJA: Martin Kek (Slovenija)

Žuti kartoni: Puškarić, Đurić, Obradović, Radonjić, Crnomarković, Kirovski (Čukarički) Abazov, Zoboltni(Tosno). STRELCI: Obradović u 4 U 28, Bojić u 17. minutu za Čukarički i Markov u 49. minutu za Tosno. 

Sastavi

ČUKARIČKI: Kirovski, Đurić, Puškarić, Crnomarković, Bogosavac, Lagator, Obradović, Kajević, Bojić, Radonjić, Ožegović. Igrali su još: Drinčić, Saša Jovanović. 

TOSNO: Oparin, Dugalić, Šakov, Abazov, Kutin, Karvaljo, Mukahmetsin, Roha, Alšin, 

Komentari (0)

Napiši Komentar