VESTI FK Čukarički

Čukarički pobedio Partizan u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije-OgnjenMudrinski,PetarBojić,AsmirKajević-

Čukarički pobedio Partizan u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su ekipu Partizana u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije rezultatom 4:2 (2:2).

Strelci za naš tim bili su Petar Bojić u 2. i 53. minutu, Asmir Kajević u 40. i Ognjen Mudrinski u 90. minutu, dok su golove za Partizan dali Sava Radić u 20. (autogol) i Danilo Pantić u 44. minutu.

Utakmica tek što je počela, a Čukarički je poveo. Radić je pronašao Bojića na desnoj strani, ovaj se oslobodio svog čuvara, ušao u kazneni prostor, prevario Jovičića i zatresao mrežu u 2. minutu. Nije dugo trebalo Čukaričkom za novu priliku, ali je Mudrinski u 6. minutu iz neposredne blizine šutirao pored gola.

Partizan je u tom trenutku preuzeo inicijativu što je rezultiralo da Ožegović u 10. propusti idealnu šansu za poravnanje rezultata. Tavamba je u 17. minutu pogodio okvir gola i nagpovestio pogodak Partizana koji je viđen tri minuta kasnije. Posle kornera za goste, Radić je postigao autogol.

Čukarički je u 23. minutu ponovo pripretio, ali se niko nije snašao u gužvi posle centaršuta Kajevića. Pomenuti igrač je svoju dobru partiju večeras krunisao golom u 40. minutu. Bogosavac je povukao jednu kontru i odložio loptu za Belakovića na levoj strani. Ovaj je ''zavrnuo'' u kazneni porostor, a Kajević ju je majstorski zahvatio i plasirao pored Jovičića.

Ipak, Partizan je do poluvremena izjednačio odličnim golom Pantića. Prošao je fudbaler crno-belih dvojicu u odbrani Čuke, ušao u kazneni prostor i silovitim udarcem zakucao loptu pod prečku.

Trener Čuke Nenad Lalatović je u poluvremenu zamenio Radića koji je pre utakmice imao povišenu temperaturu, a umesto njega je ušao omladinac Veličković koji je odlično obavio svoj zadatak.

Čukarički je ponovo poveo u 53. minutu kada je Belaković probio po levoj strani i servirao loptu Bojiću na nekih 10 metara, a ''desetka'' našeg tima je istoj pronašao put do mreže. Partizan je u 60. i 65. minutu imao dve sjajne prilike za 3:3, ali je oba puta neprecizan bio Ožegović.

Njega je u 70. minutu zamenio Ivanović koji je u 88. imao zicer za gol. Međutim, Belić je izašao kao pobednik u duelu jedan na jedan. Malo pre toga izvukao je i loptu ispod prečke polse slobodnog udarca gostiju. I kada se činilo da će rezultat biti 3:2 na kraju, Stojanović i Mudrinski su iskoristili grešku Uroševića i po četvrti put naterali Jovičića da vadi loptu iz mreže.

Ova dva rivala će se u okviru Super lige sastati već u nedelju u Humskoj (19.00), dok je revanš meč polufinala Kupa na programu 9. maja.

Čukarički - Partizan 4:2 (2:2)
(Bojić 2, 53, Kajević 40, Mudrinski 90+2 - Radić 20 ag, Pantić 45)

ČUKARIČKI: Belić - Radić (od 46. Veličković), Đurić, Kopitović, Bogosavac - Docić, Drinčić - Belaković (od 81. Milić), Kajević, Bojić (od 75. Stojanović) - Mudrinski.

PARTIZAN: Jovičić - Vulićević, N. R. Miletić, Marković, Urošević - Tošić, Zdjelar, Pantić, Đerlek (od 65. Janković) - Tavamba, Ožegović (od 70. Ivanović). 

Komentari (0)

Napiši Komentar