VESTI FK Čukarički

Čukarički pobedio mađarsku Niđirhazu 2:1-NemanjaMilojević-

Čukarički pobedio mađarsku Niđirhazu 2:1

Čukarički je u četvrtoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji pobedio mađarsku ekipu Niđirhaza sa 2:1, a golove za naš tim postigao je Nemanja Milojević iz penala u 49. i 50. minutu. Protivnik je bio precizan u 42. preko Gergeljija. 

Kombinovani tim Čukaričkog počeo je meč i imao inicijativu na terenu tokom prvog dela igre, ali je igrač Niđirhaze iskoristio grešku naše odbrane i preciznim udarcem poveo svoju ekipu u vođstvo. Imali su Mađari priliku i u 10. ali je golman Petrić odlično intervenisao. Na početku drugog poluvremena naš Saša Jovanović oberen je u šesnaestercu, a siguran sa bele tačke u 49. minutu bio je Milojević. Minut kasnije sudija je ponovo svirao penal posle prekršaja nad Zorićem i precizan je Milojević. 

Sastavi 

Čukarički: Petrić, Vidosavljević, P. Jovanović, Radić, Bašanović, Kopitović, Lagator, S. Jovanović, Milojević, I. Jovanović, Šarić, a igrali su i Zorić i Kamenović. 

Niđirhaza: Jova, Hindva, Rubus, Kelemen, Foro, kaitil, Holclampf, Gergelji, Lezes, Gajdoš, Dragočev, , a igrali su i Šolod, King i Biro. 

Čukarički je prvu utakmicu u Sloveniji odigrao bez golova protiv Dinamo Tbilisija, a posle pobedio dva ruska prvoligaša Tosno i Amkar. Poslednju kontrolnu igra sutra protiv slovenačke Rogaške od 18h, a ekipa se vraća u Beograd u petak 14. jula.

Komentari (0)

Napiši Komentar