VESTI FK Čukarički

Čukarički osvojio bod u malom gradskom derbiju protiv Voždovca--

Čukarički osvojio bod u malom gradskom derbiju protiv Voždovca

Voždovac – Čukarički 1:1 (0:1)

Strelci: 0:1 – Tomović u 12, 1:1 – Teodorović u 90. minutu. Stadion: FK Voždovac. Sudija: Nenad Minaković. Pomoćnici: Nikola Antić i Nikola Rijavec. Žuti kartoni: Đorđević, Teodorović, Mijailović (Voždovac), Sisoko, Tomović (Čukarički). Crveni karton: Sisoko (Čukarički) u 80. minutu (drugi žuti).

VOŽDOVAC: Katić, Damnjanović, Matić (od 67. Mitrović), Vujanović (od 59. Lazarević), Zečević, Đorđević (od 79. Daničić), Pantović, Đuričić (od 67. Mijailović), Ivezić, Burmaz, Nešković (od 79. Teodorović).

ČUKARIČKI: Popović, Rogan, Tošić, Tomović (od 67. Stevanović), Ivanović (od 84. Adžić), Pankov, Sisoko, Badamosi, Drezgić, Lučić (od 84. Ovusu), I. Miladinović (od 42. M. Stojanović).

Čukarički je odigrao nerešeno u malom gradskom derbiju na gostovanju Voždovcu – 1:1. Vodeći gol belo-crni su postigli u 12. minutu, Igor Miladinović je oteo loptu rivalu, odmah je prosledio do Tomovića, koji je rutinskim udarcem savladao Katića. Izjednačio je u 90. minutu rezervista Teodorović,preciznim udarcem sa 18 metara.

Imao je problema šef struke Čukaričkog sa sastavom tima, zbog žutih kartona meč protiv gradskog rivala morao je da propusti kapiten Marko Docić, dok je još uvek rovit bio Miladin Stevanović. Njihova mesta u startnoj postavi zauzeli su produkti omladinske škole tima sa Banovog brda, Igor Miladinović i Viktor Rogan. Pri kraju prvog poluvremena Miladinović se povredio, pa je Kerkez odlučio da na teren pošalje Matiju Stojanovića, momka rođenog 2005. godine, koji je debitovao u zvaničnim mečevima za belo-crne.

Dok je bio na terenu, Miladinović je odigrao važnu ulogu, u 12. minutu oduzeo je loptu na 30 metara, prosledio je ka Tomoviću, koji je preciznim udarcem sa 14 metara savladao Katića – 0:1. Imao je gostujući sastav solidnu priliku i pre toga, u šestom minutu Ivanović je tukao glavom, ali je to bilo preslabo za golmana Voždovca.

Odličnu priliku imao je i Badamosi, posle centaršuta Ivanovića u 15. minutu Gambijac je šutirao preko gola Voždovčana. Probao je u 29. minutu i Rogan sa 18 metara, ali je bio neprecizan. U finišu prvog poluvremena domaćin je imao sjajnu priliku, posle greške Sisoka u 43. minutu Burmaz je odlično šutirao sa 18 metara, ali je Popović još bolje intervenisao, fantastičnom paradom sprečio je izjednačenje.

Krenuli su Brđani nešto bolje u nastavku, a malo je nedostajalo da Tomović duplira prednost, u 52. minutu je bio u idealnoj situaciji, ali je sa 12 metara šutirao visoko preko gola Katića. Pet minuta kasnije debitant Matija Stojanović je odlično šutirao sa 18 metara, Katić i stativa su spasili domaće, u nastavku akcije Ivanović je odbitak ubacio u mrežu, ali je posle provere iz VAR sobe pogodak poništen zbog ofsajda.

U 61. minutu gol je postigao i Voždovac, ali je i pogodak Pantovića poništen posle provere iz VAR sobe, takođe zbog ofsajda. U 80. minutu zbog neopreznog starta drugi žuti karton i isključenje zaradio je Sisoko, a brojčanu prednost Voždovac je iskoristio deset minuta kasnije, Teodorović je preciznim udarcem sa 18 metara savladao Popovića – 1:1.

Komentari (0)

Napiši Komentar