VESTI FK Čukarički

Čukarički među klubovima koji su uplatili pomoć zdravstvenom sistemu Srbije u okviru akcije FSS--

Čukarički među klubovima koji su uplatili pomoć zdravstvenom sistemu Srbije u okviru akcije FSS

Akcija koju je pokrenuo Fudbalski savez Srbije sa ciljem da se prikupe sredstva za pomoć zdravstvenom sistemu Srbije u borbi protiv pandemije virusa COVID- 19 naišla je na veliku podršku. Prvi prikupljeni iznos od 30 miliona dinara ili 255.320 evra uplaćen je Infektivnoj klinici u Beogradu.

Inicijativi predsednika FSS Kokeze prvi su se pridružili njegovi najbliži saradnici u FSS generalni sekretar Jovan Šurbatović, sportski direktor Vladimir Matijašević, potpredsednici Nenad Bjeković i Marko Pantelić, kao i članovi Odbora za hitna pitanja i Izvršnog odbora Novica Tončev, Ilija Petković, Branko Stojaković, Dragan Simović, Milan Karadžić, Dragomir Lazović, Miloš Miljanić, Dušan Mrakić.

Sredstva su izdvojli svi selektori u sistemu FS Srbije na čelu sa selektorom A tima Ljubišom Tumbaković, stručnim štabom i koordinatorom za fizičku pripremu i oporavak Andrejom Milutinovićem. Dela zarade odrekli su se i svi zaposleni u FS Srbije. Želimo da zahvalimo i svima ostalima koji su učestvovali u akciji među kojima su fudbaleri Aleksandar Kolarov, Dušan Tadić, Nemanja Radonjić, Marko Grujić, Antonio Rukavina, Mijat Gaćinović, LJubomir Fejsa, Nikola Maksimović, Nemanja Maksimović, Filip Đuričić, Stefan Mitrović, Nikola Milenković, Saša Lukić, Nemanja Pejčinović, Nemanja Radoja, Petar Škuletić, Lazar Marković, Vladimir Stojković i Marko Dević.

FSS se zahvalio i sudijama, delegatima, kao i klubovima, Voždovcu, Čukaričkom, Radniku, Javoru, Spartaku, Jedinstvu Putevi i svim regionima i mnogim područnim, okružnim i opštinskim savezima na pomoći, kao i agentu Zoranu Pavloviću i agenciji “Fudbal 22”.

„Na ovom se ne zaustavljamo. Počinje druga faza prikupljanja pomoći i ovom prilikom pozivamo sve koji do sada nisu, a u mogućnosti su i žele da se priključe našoj velikoj akciji, kako bi uputili novu pomoć zdravstvenim radnicima koji se svakodnevno bore protiv virusa COVID- 19.

Sredstva mogu da se uplate na namenski dinarski humanitarni račun Fudbalskog saveza Srbije 160 – 406494-78 odnosno namenski devizni humanitarni račun, prema instrukcijama sa fotografije, navodi se na sajtu FSS-a.“

Komentari (0)

Napiši Komentar