VESTI FK Čukarički

Čukarički drugi put uzastopno remizirao sa Novim Pazarom-StefanČolović-

Čukarički drugi put uzastopno remizirao sa Novim Pazarom

Čukarički – Novi Pazar 1:1 (0:1)

Strelci: 0:1 – Čečarić u 38, 1:1 – Čolović iz jedanaesterca u 90+3. minutu. Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 600. Sudija: Đorđe Maksimović. Pomoćnici: Atila Harmat i Miloje Milićević. Žuti kartoni: Kalezić, Čečarić (Novi Pazar), Tanasijević (Čukarički).

ČUKARIČKI: Mićović, Stevanović, Drezgić, Tanasijević, Roganović, Mijailović, Lukić (od 80. Čolić), Kajević (od 46. Janković), Endijae, Savić (od 56. Čolović), Rakonjac (od 64. Ergelaš).

NOVI PAZAR: Vujanac, Vlajković, Joksimović, Mladenović (od 70. Dimić), Parađina, Aganspahić (od 81. Ratković), Pavišić, Lončar, Mihailović (od 70. Alić), Kalezić (od 65. Kiković), Čečarić (od 81. Maksimović).

Čukarički i Novi Pazar su drugi uzastopno remizirali, ovoga puta u poslednjem meču 17. kola Super lige Srbije – 1:1. Novopazarci su poveli prelepim pogotkom Čečarića, koji je glavom u padu zahvatio loptu, koja se prethodno posle fantastičnog šuta Vlajkovića odbila od prečke. U 88. minutu sudija Maksimović je opravdano pokazao na belu tačku, Pavišić je rukom igrao u svom šesnaestercu, a siguran realizator najstrože kazne, koja je izvedena tek u drugom minutu nadoknade, bio je Stefan Čolović – 1:1.

U sedmom minutu viđena je prva šansa na meču, Endijae je odlično prošao po levoj strani, potom i centrirao, ali je golman gostiju Vujanac u poslednji čas intervenisao ispred Savića, uspeo je da otkloni opasnost. Uzvratili su ubrzo Novopazarci, probao je Čečarić sa 25 metara, ali je bio neprecizan. Imao je Čukarički posed, iz tog poseda dolazio je i do prilika. U 24. minutu Lukić se izborio za poziciju i potom šutirao sa 20 metara, ali je bio neprecizan.

Četiri minuta kasnije još jedna odlična akcija Lukića, koji je dobio loptu u protivničkom šesnaestercu, ubacio je loptu ka petercu, a tamo je Rakonjac zahvatio petom, ali ni on nije pogodio okvir gola. Bio je opasan i Novi Pazar kad god pređe na protivnički polovinu, pa je tako i bivši igrač Čukaričkog Mihailović oprobao šut sa 22-23 metra, ali je lopta otišla pored gola.

Ipak, u 38. minutu gosti su poveli. Vlajković je sa 30 metara topovski šutirao, pogodio je prečku, lopta se odbila u polje, a tamo je sve to fantastično ispratio Čečarić, koji je glavom poslao u mrežu – 0:1. U poluvremenu je šef struke Čukaričkog iz igre izveo Kajevića, a na teren poslao mladog reprezentativca Srbije Aleksu Jankovića.

Prvu šansu u nastavku, i to veliku, imali su gosti, Tanasijević je faulirao Mihailovića, a slobodan udarac sa 17 metara izveo je Mladenović, ali je šutirao zamalo pored Mićovićevog gola. Najbolju priliku Čukarički je imao u 58. minutu, Endijae je fantastično odložio loptu ka Roganoviću, a ovaj je sa 16 metara prelepo ciljao, ali je pogodio spoljni deo stative.

Uzvratio je Novi Pazar u 85. minutu, rezervista Alić je bio u odličnoj poziciji, ali je sa 14 metara šutirao preslabo za Mićovića. Ipak, neopreznost je skupo koštala Pazarce. U 88. minutu posle ubacivanja Čolića glavom ka peterecu, Pavišić je igrao rukom, a posle konsultacije sa VAR sobom, sudija Maksimović dosudio je jedanaesterac. Siguran realizator najstrože kazne bio je Stefan Čolović – 1:1. Sjajnu priliku za preokret imao je Ergelaš, ali je promašio nemoguće, golman Vujanac uspeo je da mu odbrani šut sa pet metara!

Komentari (0)

Napiši Komentar