VESTI FK Čukarički

Crvena zvezda - Čukarički 3:0 (1:0)-NikolaDrinčić-

Crvena zvezda - Čukarički 3:0 (1:0)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su kao domaćini Čukarički sa 3:0 u trećem kolu Superlige Srbije, golovima Aleksandra Pešića u 20. i 74. minutu i Filipa Stojkovića u 81. 

Prvi gol Pešić je postigao posle nerealizovanog penala odnosno Kirovski je odbranio, ali se lopta odbila do strelca koji je bio precizan iz drugog puta. Zvezda je drugi i treći gol dala iz odličnih kontranapada, posle kojih su Pešić i Stojković bili sigurni u realizaciji. 

Na utakmici je povređen fudbaler Zvezde Branko Jovičić, kome je slomljena metatarzalna kost i predstoji mu pet nedelja pauze. 

Čukarički je posle tri odigrane utakmice deveti na tabeli sa tri boda, a u sledećem kolu u sredu 9. avgusta dočekuje Mladost iz Lučana. 

Sastavi: 

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Babić, Savić, Anđelković - Jovičić (od 20. Račić), Donald - Adžić (od 64. Milić), Kanga (od 77. Milijaš), Radonjić - Pešić. 

Čukarički: Kirovski - Crnomarković, Đurić, Puškarić, Bogosavac - Drinčić, Lagator - Kajević (od 77. Zorić), Bojić (od 73. Jovanović), Obradović - Ožegović (od 73. Mudrinski). 

Utakmicu je sudio Milorad Mažić. 

Komentari (0)

Napiši Komentar