VESTI FK Čukarički

Asmir Kajević potpisao ugovor na dve godine sa Čukaričkim-AsmirKajević-

Asmir Kajević potpisao ugovor na dve godine sa Čukaričkim

Posle produžetka ugovora sa kapitenom Markom Docićem, rukovodstvo Čukaričkog ozvaničilo je i saradnju sa Asmirom Kajevićem. Momak rođen u Rožaju u četvrtak je već odradio prvi trening u novoj sezoni na Banovom brdu, a ugovor sa belo-crnima potpisao je na dve godine.

- Čekao sam inostrani angažman, te nisam počeo pripreme sa ekipom. Nije bilo ponude koja bi za mene bila zadovoljavajuća, u dogovoru sa gazdom Obradovićem, kao i ostalim ljudima u klubu dogovorio sam povratak na Banovo brdo. Znam gde dolazim, proveo sam ovde poslednje dve godine. Sad imamo novog trenera, a sve vreme sam bio u komunikaciji sa igračima, preneli su mi samo pozitivne utiske. Siguran sam da ću se u budućem periodu brzo prilagoditi. Nisam spreman koliko bi trebalo, ali održavao sam formu individualno. Brzo ću biti na maksimumu, uz pomoć ljudi iz stručnog štaba Čukaričkog. Pratio sam klub na početku šampionata, nedostajalo nam je i malo sreće protiv Zemuna i Bačke, nije nam se dalo – istakao je Kajević.

Asmir Kajević je registrovan za Čukarički, te će pravo nastupa imati već u subotu (19 časova), kad će njegov novi-stari tim pred TV kamerama ugostiti novajliju u društvu najboljih, novosadski Proleter.

- Oni su za sve nas još uvek nepoznanica, ali gledali smo ih na analizi koju nam je spremio stručni štab. Dobra su ekipa, čim u ušli u Super ligu jasno je da imaju kvalitet, doći će na Brdo da se predstave u najboljem mogućem svetlu. Ako šef to kaže, spreman sam da uskočim i pomognem ekipi da dođe do vredne pobede – optimista je Kajević.

Zadovoljstvo povratkom Kajevića na Banovo brdo istakao je i Nenad Mirosavljević, potpredsednik kluba.

- Kajević je potpisao novi ugovor, stari mu je istekao u junu. On praktično nije ni odlazio iz kluba. Tražio je inostrani angažman, ali na kraju smo se dogovorili da nastavimo saradnju. Veoma je kvalitetan igrač, pomoći će nam u ispunjenju naših ciljeva – rekao je Mirosavljević.

Komentari (0)

Napiši Komentar